Hovedpude med 100% ren merino uld

Sund Søvn
En sund søvn er afgørende for vort velbefindende og vor evne til at klare hverdagens krav. Flere og flere vender tilbage til uldsengetøj, som naturprodukt har mange fordele. Husstøvmider og skimmelsvamp har meget svært ved at leve i uld grundet det høje indhold af lanolin.

Derudover har naturuld den egenskab, at den opfanger kropsfugten og afgiver den til luften i soveværelset meget hurtigere og mere effektivt end ved andre dyner. Sagt med andre ord, naturuld tillader kroppen at ånde under ens fulde søvn, hvorfor man aldrig bliver våd af sved da fugtigheden slippes væk. Dundyner lader ikke fugten passere på nær samme måde som naturuld, hvorfor man ofte skubber dynen væk og bliver kold hvilket kan medføre en urolig og dårlig søvn.

Derudover har uld den fantastiske egenskab, at den temperer kroppen. Om sommeren vil uld køle kroppen grundet sommervarmen og om vinteren vil den isolere kroppen grundet vinterkulden. Uld isolerer faktisk så godt, at kroppen holder en konstant temperatur og dermed forhindres muskelspændinger mv.

Fakta:

  • Fremstillet af 100 % ren Merino uld.
  • Certificeret iht. øko-tex standard 100.
  • Indsyet i 100 % bomuldssatin og syet i karo-step der bevirker at fyldet bliver på plads.
  • ØKO uldpuden er fremstillet med små uldkugler, for bedre støtte og komfort samt lynlås så højden kan reguleres. Ligeledes er der quiltet økologisk uld ind i betrækket.
  • Uldpude kan ånde igennem hele søvnen og kan bruges hele året
  • Både krop og dyne beholder en konstant og behagelig temperatur
  • Modstandsdygtig overfor husstøvmider og derfor ideel for allergikere, astmatikere mv.
  • Størrelse: 60x63cm
På lager
SKU
276
498 kr
Få alle svarene på de ofte stillede spørgsmål om brug af vores magnetprodukter

Bestil & betal online inden kl. 14 på hverdage og vi sender samme dag

Brug for rådgivning? Ring til vores kundeservice på 75 21 11 10

Udvidet garanti på magnetmadrasser og magnetpuder

30 års garanti på alle magneter

Ulddyne med fyld af 100 % ren merino uld og med polster af en lækker bomuldssatin. Uld den fantastiske egenskab, at den temperer hovedet. Om sommeren vil uld køle kroppen grundet sommervarmen og om vinteren vil den isolere hovedet grundet vinterkulden.

Certificeret iht. øko-tex standard 100.