Fik en bedre søvn med en magnetmadras

Nu sover jeg som en drøm

Det var årets helt store succes, Korsbæk-byen på Dyrehavsbakken i København – en tro kopi af den hyggelige provinsby fra tv-serien ”Matador”. Og der var lynende travlt på ”Jernbane Restauranten”. Blandt de mange travle servitricer på ”Jernbane Restauranten” var 56-årige Lene Pedersen fra Frederiksberg. Hun havde travle arbejdsdage på ”Jernbane Restauranten” med at servere koldt øl og lune retter til de mange gæster. - Og det sidder i benene, når den sidste øl er drukket og dagens sidste gæster er gået hjem.

”Når jeg selv kom hjem i min lejlighed, kunne det være svært at falde til ro, og det var ikke altid, at jeg følte mig udhvilet i kroppen, når vækkeuret ringede næste morgen. Det gør jo heller ikke nattesøvnen nemmere med de skiftende arbejdstider”. - En veninde fortalte mig om ”magnetmadrassen” fra Vello, som hun kaldte den. Den havde givet hende en god nattesøvn og færre muskelspændinger i mange år. - Naturligvis blev jeg interesseret, og da jeg havde læst om denne skønne topmadras på Vellos hjemmeside var jeg ikke i tvivl: Den måtte prøves.

Jeg vil ikke sige, at den reddede en hård sæson på Bakken, men det var altså helt vidunderligt at falde i en drømmeagtig dyb søvn på sin nye topmadras efter en hård arbejdsdag. Jeg gik rigtig, rigtig mange skridt hver dag, og jeg skal hilse og sige, at det godt nok var et par ømme og trætte ben, der blev slået op i sofaen når jeg kom hjem fra arbejdet.- Ømme og trætte ben, ja – men de var befriende lettet for spændinger og besværligheder, når jeg næste morgen skulle ud af fjerene igen.

Lene Pedersen har lange arbejdsdage som servitrice – bl.a. på Dyrehavsbakken, hvor hun serverede dejlig dansk mad i ”Matadorbyen” dagen lang. Det kræver en god nats søvn.

- Jeg fatter ikke, at det først er nu, at jeg er begyndt at interessere mig for magnetterapi. Når mine venner spørger, siger jeg som regel, at jeg er helt ligeglad med de lange diskussioner for og imod magnetterapi og om det virker eller ej: Jeg har aldrig sovet så godt, som jeg gør nu på min VelloFlex-madras fra Vello, slutter Lene Pedersen.