En magnetmadras gav bedre mobilitet & restituering

Signe sover sig til en bedre livskvalitet

Siden de unge år har Signe Olsen levet et aktivt liv. Hun har altid ønsket at motionere og har prøvet mange sportsgrene. Men ganske tidligt følte hun, at hendes krop ikke fungerede og restituerede ordentligt.

Langvarige smerter
"Kroniske smerter har været en del af mit liv i mange år," siger Signe, der forklarer, hvordan kroniske tilstande forandrede hendes hverdag. "Jeg har ønsket at bibeholde en positiv indstilling til livet og stadig at kunne svømme, cykle og gå ture. Men det er sket i mit eget tempo. Min tilstand har også forårsaget en følelse af søvnbesvær og træthed.

Alt at vinde
For omkring et halvt år siden læste hun en artikel om VelloFlex® og magnet terapi. "Som så mange i min situation, jeg var åben for at prøve det meste, siger Signe".

Bedre efter et par dage
Allerede efter et par dage følte Signe en forbedring.

"Jeg havde mindre ondt og følte mig mere smidig. Blandt andet opdagede jeg, at jeg kunne tage trappen tre etager op/ned uden at være plaget i min krop bagefter. Det var fantastisk.

Alle bør forsøge
Signes overbevisning om virkningerne af VelloFlex blev styrket, da hun for nylig skiftede til en seng uden en VelloFlex madras. Så begyndte de tidligere problemer at komme tilbage igen.

"Selvfølgelig kan jeg ikke love, at dette virker for alle. For mig har der været en stor forbedring i livskvalitet, hvorfor jeg kun kan opfordre alle til at prøve.