Kunderne fortæller om magnetterapi

Nu sover jeg som en drøm

Det var årets helt store succes, Korsbæk-byen på Dyrehavsbakken i København – en tro kopi af den hyggelige provinsby fra tv-serien ”Matador”. Og der var lynende travlt på ”Jernbane Restauranten”. Blandt de mange travle servitricer på ”Jernbane Restauranten” var 56-årige Lene Pedersen fra Frederiksberg. Hun havde travle arbejdsdage på ”Jernbane Restauranten” med at servere koldt øl og lune retter til de mange gæster. - Og det sidder i benene, når den sidste øl er drukket og dagens sidste gæster er gået hjem.

”Når jeg selv kom hjem i min lejlighed, kunne det være svært at falde til ro, og det var ikke altid, at jeg følte mig udhvilet i kroppen, når vækkeuret ringede næste morgen. Det gør jo heller ikke nattesøvnen nemmere med de skiftende arbejdstider”. - En veninde fortalte mig om ”magnetmadrassen” fra Vello, som hun kaldte den. Den havde givet hende en god nattesøvn og færre muskelspændinger i mange år. - Naturligvis blev jeg interesseret, og da jeg havde læst om denne skønne topmadras på Vellos hjemmeside var jeg ikke i tvivl: Den måtte prøves.

Jeg vil ikke sige, at den reddede en hård sæson på Bakken, men det var altså helt vidunderligt at falde i en drømmeagtig dyb søvn på sin nye topmadras efter en hård arbejdsdag. Jeg gik rigtig, rigtig mange skridt hver dag, og jeg skal hilse og sige, at det godt nok var et par ømme og trætte ben, der blev slået op i sofaen når jeg kom hjem fra arbejdet.- Ømme og trætte ben, ja – men de var befriende lettet for spændinger og besværligheder, når jeg næste morgen skulle ud af fjerene igen.

Lene Pedersen har lange arbejdsdage som servitrice – bl.a. på Dyrehavsbakken, hvor hun serverede dejlig dansk mad i ”Matadorbyen” dagen lang. Det kræver en god nats søvn.

- Jeg fatter ikke, at det først er nu, at jeg er begyndt at interessere mig for magnetterapi. Når mine venner spørger, siger jeg som regel, at jeg er helt ligeglad med de lange diskussioner for og imod magnetterapi og om det virker eller ej: Jeg har aldrig sovet så godt, som jeg gør nu på min VelloFlex-madras fra Vello, slutter Lene Pedersen.

Signe sover sig til en bedre livskvalitet

Siden de unge år har Signe Olsen levet et aktivt liv. Hun har altid ønsket at motionere og har prøvet mange sportsgrene. Men ganske tidligt følte hun, at hendes krop ikke fungerede og restituerede ordentligt.

Langvarige smerter
"Kroniske smerter har været en del af mit liv i mange år," siger Signe, der forklarer, hvordan kroniske tilstande forandrede hendes hverdag. "Jeg har ønsket at bibeholde en positiv indstilling til livet og stadig at kunne svømme, cykle og gå ture. Men det er sket i mit eget tempo. Min tilstand har også forårsaget en følelse af søvnbesvær og træthed.

Alt at vinde
For omkring et halvt år siden læste hun en artikel om VelloFlex® og magnet terapi. "Som så mange i min situation, jeg var åben for at prøve det meste, siger Signe".

Bedre efter et par dage
Allerede efter et par dage følte Signe en forbedring.

"Jeg havde mindre ondt og følte mig mere smidig. Blandt andet opdagede jeg, at jeg kunne tage trappen tre etager op/ned uden at være plaget i min krop bagefter. Det var fantastisk.

Alle bør forsøge
Signes overbevisning om virkningerne af VelloFlex blev styrket, da hun for nylig skiftede til en seng uden en VelloFlex madras. Så begyndte de tidligere problemer at komme tilbage igen.

"Selvfølgelig kan jeg ikke love, at dette virker for alle. For mig har der været en stor forbedring i livskvalitet, hvorfor jeg kun kan opfordre alle til at prøve.

Ulf & Åse: Livet har ændret sig

Når jeg taler med folk, tror de ikke det er sandt, griner Åse Norman, hvis liv har ændret sig det forløbne år. I dag er, Ulf Norman, 54, ikke begrænset af hans smerter og kan beskæftige sig med de hobbyer han elsker; naturen, udeliv og hunde. Sammen med sin partner, Åse, driver de en lille populær fiskebutik og røgeri, som såvel lokale og mange turister besøger, hvilket giver lange og hårde arbejdsdage i højsæsoner.

Smerter i kroppen
Alt startede ved at Ulf blev nysgerrig efter at have læst en artikel på nettet om VelloFlex®. Eftersom han har døjet med langvarige smerter i kroppen og ømhed fra en gammel skade i armen ville han prøve. Desuden havde Åse døjet med en dårlig hofte gennem længere tid, hvilket ikke gjorde det nemmere at drive deres fiskebutik.

Smertelindring
"Efter et par ugers brug af VelloFlex magnetterapi bemærkede vi begge, at magnetterapien var godt for os," siger Ulf. Mine genér lindrede sig efter de første 14 dage, men for min partner Åse tog det lidt længere tid. Efter at have anvendt VelloFlex madrassen i 2-3 måneder oplevede hun også en forbedring, og arbejdsdagen var blevet noget bedre.

Også, smerten fra Ulf 's 20-årige arm skade er blevet lettet, siger Åse muntert.

"En dag opdagede jeg, at jeg kunne ligge på min dårlige skulder uden det gjorde ondt. Så godt har jeg ikke følt dette siden 80’erne, griner han.

Alle bør forsøge
I dag er det mere end tre år siden Ulf og Åse valgte at prøve VelloFlex® og de er stadig lige så taknemmelige i dag.

"Jeg vil anbefale folk med led- og muskelproblemer at prøve," runder Ulf af.

Den bedste investering!

Ordene er fra den unge og smilende 78-årige er livlige . "Hvis du blot vidste hvor glad jeg er for denne madras," forklarer Margareta. Dette er den bedste investering jeg har gjort i 78 år!

Tip fra sin mand
I lang tid har Margareta levet med smerter som hovedsageligt har været i ryggen.

"Det var min mand der først tænkte jeg skulle prøve, men det føltes lidt dyrt for en pensionist. Jeg har arbejdet i 47 år på en fabrik , og det er ikke altid så stor en løn, så pensionen er ikke så stor.

Smerten faldt
Med et bemærkede Margareta en forskel. Smerten begyndte at falde , og efter mindre end en uge var det meget bedre.

"Jeg er noget positivt overrasket, selv om jeg stadig føler en smule smerte i mine hofter og ryg, men VelloFlex madrassen kan jo ikke helbrede eller gøre min yngre," griner Magrethe.

Skøn komfort
-Og Gud, hvor skønt og dejligt man nu sover! Jeg har en VelloFlex Royal med Lamme uld og må sige, at det er meget en komfortabelt og høj kvalitets madras.

Margrethe er fortsat interesseret i håndarbejde, selvom fabrikken har været lukket i lang tid. Hun sidder ofte i sin foretrukne lænestol og hækler. I løbet af årene er der tilføjet 25 sengetæpper til dobbeltsenge og 13 til enkeltsenge samt utallige malerier, pudevår, duge, blødt legetøj med mere.

"Jeg har altid ønsket at arbejde, og nu, at smerten er aftaget, er det endnu mere rart og givende. Margrethe hækler et par sting mere på hendes værk og stopper op og notere:

Tænk sig at jeg faldt over VelloFlex magnetmadrassen. Sådan en madras bør alle have. Det er måske en smule dyrt, men igen er det en langsigtet investering for en bedre søvn og velvære.