Hvordan virker en magnetmadras?

Nedenfor kan du læse om hvordan vores bedst sælgende magnetmadras,  en Velloflex Royal Magnetmadras, er opbygget. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for spørgsmål om vores magnet-produkter.

1
OVERSIDE AF MAGNETMADRAS

Lammeuld fra New Zealand

Oversiden af magnetmadrassen består af en den lækreste lammeuld fra New Zealand, som i øvrigt er ØKOtex 100 certificeret.

Ulden isolerer, så kroppen ikke afgiver unødvendig varme, og du undgår muskelspændinger. De afslappede muskler giver bedre blodkredsløb og hjælper dig også med at holde varmen. Men uld isolere også mod varme udefra, og det er disse temperaturregulerende egenskaber, som gør ulden velegnet til at sikre en behagelig sovetemperatur.

Uld bliver i modsætning til f.eks. bomuld ikke klamt og koldt, når du sveder, da uld kan optage op til 35% fugt uden af den føles våd, og samtidigt så ånder ulden, så den kan transportere fugt væk. Uld er desuden fra naturens side lugt- og bakteriehæmmende (selvrensende).

Men en kombination af uld og Bioflex magneter optimeres forudsætningerne for et optimalt kredsløb, og muligheden for at få en afslappende og helsende søvn.

2
MAGNETBANER I MAGNETMADRAS

BIOflex magnetbaner

I magnetmadrassen er 2 forskellige typer magnetbånd.

BLÅ MAGNETBANER: 9 BIOflex® magnetbaner, hver med 9 koncentriske cirkulære opbygget magneter. Hver cirkulær magnet består af 5 magnet-felter (hhv. nord og syd). Hvert magnetfelt har en styrke på min. 500 GAUSS®.

RØDE MAGNETBANER: 2 BIOflex® Delta magnetbaner. Udover de 9 cirkulære magneter, indeholder Delta-banen yderligere 4 Neodym magneter. Hvert Neodym’s magnetfelt har en styrke på 1.500 GAUSS.

3
INDE I MAGNETMADRASSEN

Uldfilt

Alle magnetbaner er indsyet i uldfilt.

Materialet er valgt for både, at kunne udnytte uldens gode egenskaber, og samtidig at have et formstabilt materiale til indsyning af magneterne.

Uldfilten sikrer en komfortabel indsyning af magnetbanerne i magnetmadrassen, så magnetmadrassen holder sin form i mange år og komfortable at ligge på.

4
UNDERSIDE AF MAGNETMADRAS

Bomuldsatin

Undersiden består af 100% ren bomuldssatin.

Den er fremstillet af bomuldsgarner med en satin vævning, som giver magnetmadrassen et finere og mere glansfuld udtryk og slidstærkt stof.

BioFlex magneterne, som anvendes i Vello's produkter, er alle beregnet til medicinsk brug.

Magnetterapi

Magnetterapi-behandlinger er fuldstændigt smertefrie og der er ingen kendte bivirkninger eller anden form for ubehag. Tværtimod føler de fleste patienter en behagelig varme i det behandlede område, hvilket antageligvis skyldes den forbedrede blodcirkulation, behandlingen giver. Metoden kan kombineres med andre terapi-former og medicinsk behandling.

Magnetterapi har IKKE til hensigt at substituere behandlinger ordineret af egen læge, samt magnetterapi ikke kan kurere sygdomme og/eller lidelser. Magnet-produkter, herunder magnetmadrasser bør ikke benyttes under graviditet, eller hvis du har et elektronisk implantat, såsom en pacemaker. Opsøg egen læge, såfremt du har spørgsmål, og fortsæt altid med almindelig lægelig pleje.

Magnetbaner i magnetmadrasserne

I alle VelloFlex magnetmadrasser ligger der indsyede magnetbaner. Det er specialfremstillede magnetbånd optimeret til brug i magnetmadrasser. I det viste eksempel, en VelloFlex Royal, ligger der i alt indsyet 11 magnetbaner med i alt 495 magnetfelter.

RØDE MAGNETBANER: 9 BIOflex® magnetbaner med hver 9 koncentriske cirkulære opbygget magneter. Hver cirkulær magnet består af 5 magnetfelter (hhv. nord og syd). Hvert magnetfelt har en styrke på min. 500 GAUSS®.

BLÅ MAGNET: 2 BIOflex® Delta magnetbaner. Udover de 9 cirkulære magneter, indeholder Delta-banen yderligere 4 Neodym magneter. Hvert Neodym’s magnetfelt har en styrke på 1.500 GAUSS.

Kroppen altid blive påvirket af hhv. et nord eller syd magnetisk felt, uanset kroppens placering på grund af VelloFlex® madrassens opbygning med de cirkulære magnetfelter.