Lindring af rygsmerter efter et langt arbejdsliv

Ulf & Åse: Livet har ændret sig

Når jeg taler med folk, tror de ikke det er sandt, griner Åse Norman, hvis liv har ændret sig det forløbne år. I dag er, Ulf Norman, 54, ikke begrænset af hans smerter og kan beskæftige sig med de hobbyer han elsker; naturen, udeliv og hunde. Sammen med sin partner, Åse, driver de en lille populær fiskebutik og røgeri, som såvel lokale og mange turister besøger, hvilket giver lange og hårde arbejdsdage i højsæsoner.

Smerter i kroppen
Alt startede ved at Ulf blev nysgerrig efter at have læst en artikel på nettet om VelloFlex®. Eftersom han har døjet med langvarige smerter i kroppen og ømhed fra en gammel skade i armen ville han prøve. Desuden havde Åse døjet med en dårlig hofte gennem længere tid, hvilket ikke gjorde det nemmere at drive deres fiskebutik.

Smertelindring
"Efter et par ugers brug af VelloFlex magnetterapi bemærkede vi begge, at magnetterapien var godt for os," siger Ulf. Mine genér lindrede sig efter de første 14 dage, men for min partner Åse tog det lidt længere tid. Efter at have anvendt VelloFlex madrassen i 2-3 måneder oplevede hun også en forbedring, og arbejdsdagen var blevet noget bedre.

Også, smerten fra Ulf 's 20-årige arm skade er blevet lettet, siger Åse muntert.

"En dag opdagede jeg, at jeg kunne ligge på min dårlige skulder uden det gjorde ondt. Så godt har jeg ikke følt dette siden 80’erne, griner han.

Alle bør forsøge
I dag er det mere end 5 år siden Ulf og Åse valgte at prøve VelloFlex® og de er stadig lige så taknemmelige i dag.

"Jeg vil anbefale folk med led- og muskelproblemer at prøve," runder Ulf af.