Magnetbandager

Vis som Tabel Liste

5 varer

pr. side
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

5 varer

pr. side
Sorter faldende

Magnetbandage - støtte, varme og magnetterapi i en bandage

VelloFlex bandager er mere end et traditionelt støttebind. Udover at være et støttebind, så giver magnetbandagen samtidigt infrarød varme- og magnetterapi. VelloFlex magnetbandager er gavnlig for dem, der døjer med uro og krampe i benene, muskelspændinger, ømme og stive led, tennisalbue, gigtgéner mm.

De indsyede BIOflex magneter er strategisk korrekt placeret på bandagen, så du er sikker på at de altid sidder rigtigt. Magneterne kan tages ud ved vask eller efter behov.

VelloFlex magnetbandager til knæ, albue, håndled og ankel er fremstillet med en mange bløde dot-stoppere, der sikrer at bandagen ikke vrides rundt eller glid ned ved brug.

Støttebind med magneter til ømme led

Udvidet garanti på magnetmadrasser og magnetpuder

3 ÅRS PRODUKTGARANTI

Vores produkter er omhyggeligt fremstillet med høje krav til materialevalg og kvalitet. Hvis du stadig får problemer med dit Velloflex® produkt, er du velkommen til at komme i kontakt med os. Du har altid tre års garanti på materialer og udførelse.

Udvidet garanti på magnetmadrasser og magnetpuder

30 ÅRS EFFEKTGARANTI PÅ MAGNETERNE

Fordi vi er sikre på vores BIOflex® magneter, giver vi fuld 30 års garanti på effekten i magneten. Så behøver du ikke at være bekymret for, at dine Velloflex® magneter vil aftage i funktion med alderen.