VelloFlex Ergo hovedpude

Ergo-puden indeholder hele 720 gram HCS Dreamball® fyld, ifa. silikoniserede hulfibre bolde, for at give optimal komfort og en ergonomisk korrekt støtte uden at puden bliver ”hård”. Puden er forsynet med en lynlås så man selv kan justere fyldmængden og derved højden på puden.

Puden er produceret med en 100% kraftig bomulds overside (TC 233) for ekstra komfort samt en flot piping. Den leveres i en praktisk bæretaske, der gør det nemt at tage produktet med på tur eller til opmagasinering.

På lager
SKU
299
Specialpris 314,10 kr Normalpris 698,00 kr
Få alle svarene på de ofte stillede spørgsmål om brug af vores magnetprodukter

Bestil & betal online inden kl. 14 på hverdage og vi sender samme dag

Brug for rådgivning? Ring til vores kundeservice på 75 21 11 10

Udvidet garanti på magnetmadrasser og magnetpuder

30 års garanti på alle magneter

Med Ergo-puden opnår du at ligge komfortabelt, afslappet og ergonomisk korrekt. I samarbejde med fagfolk fra sundhedssektoren har man vha. nyeste teknologier designet Ergo-puden, som støtter nakken i en mere naturlig position, hvilket kan optimere blodgennemstrømningen. Dette er vigtigt for at forebygge og undgå nakkespændinger, muskelinfiltrationer mm.

I modsætning til andre anatomiske puder på markedet, er Ergo-puden dejlig blød og behagelig, og dets unikke Deamball® fyld har en allergivenlig profil da puden er modstandsdygtig overfor husstøvmider.