VelloFlex Delux Magnetmadras - 70x200 cm

VelloFlex® Delux er en trykaflastende luksus magnetmadras udført i Certipur memory skum. Under denne 2 cm quiltning er der indlagt mellem 725 til 1600 magnetfelter til smertelindring. VelloFlex® Delux er betrukket med et lækkert, slidstærkt og kvalitetsregistreret Tencel® betræk, som er særdeles velegnet til allergikere

På lager
SKU
335
Specialpris 2.411,00 kr Normalpris 3.598,00 kr
VelloFlex
Få alle svarene på de ofte stillede spørgsmål om brug af vores magnetprodukter

Bestil & betal online inden kl. 14 på hverdage og vi sender samme dag

Brug for rådgivning? Ring til vores kundeservice på 75 21 11 10

Udvidet garanti på magnetmadrasser og magnetpuder

30 års garanti på alle magneter

VelloFlex® Delux er en trykaflastende luksus magnetmadras udført i det anerkendte og klinisk dokumenterede Certipur memory skum. VelloFlex® Delux er hele 7 cm og består af en 55 kg/m3 skumkerne, som giver en højkvalitets topmadras med lang levetid. Madrassen støtter kroppen individuelt og sikrer således at din vægt fordeles jævnt over hele madrassen og trykpunkter reduceres. En sovestilling med fuldstændig komfort og balance vil sikrer optimal blodgennemstrømning, samt minimal tryk/belastning af led og ryg idet VelloFlex Delux former sig præcist efter kroppens kontur hvorved muskel- og ledsmerter afhjælpes.

Det som gør VelloFlex® Delux unik, sammenlignet med andre memory madrasser på markedet, er den 2 cm quiltet overflade bestående af særligt varmefølsom memory soft-skum. Under denne 2 cm quiltning er der indlagt hele 725 magnetfelter til smertelindring. Derved opnås et 2-1 produkt, da man både får glæde af den anerkendte Certipur memory skum samt BioFlex’s veldokumenterede magnetterapi til smertelindring for en bedre søvnkvalitet.

VelloFlex® Delux er betrukket med et lækkert, slidstærkt og kvalitetsregistreret Tencel® betræk, som er særdeles velegnet til allergikere, idet husstøvsmider ikke kan leve i hverken skum eller betrækket. Magnetmadrassens betræk er i øvrigt produceret med en non-slip underside, hvor hundredevis af dot-stoppere sikrer madrassen aldrig skrider eller glider af sengen. Ydermere er magnetmadrassen produceret med en flot kedersyning og produceret med en kraftig lynlås for afmontering af betrækket for vask.

BioFlex magneterne er klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1, jævnfør EU direktiv 93/42/EEC.

Vi fandt andre varer, som du måske synes om!