VelloFlex Active Silver Magnetmadras - 80x200 cm

VelloFlex® Active Silver er en højkvalitets magnetmadras med over 500 magnetfelter, udført i det antiallergiske Active Silver betræk der eliminerer husstøvmider og bakterier. 

Sanitized® Active silver består af sanitets behandlede sølvtråde, der tager husstøvmider og giver ekstra beskyttelse mod formering af bakterier, svampe, mm., og sikrer man altid har en hygiejnisk seng (se illustration). 

VelloFlex Active Silver er indsyet med 500 magnetfelter, org. VelloFlex® magneter, til smertelindring og er CE registreret som medical device.

På lager
SKU
183
Specialpris 1.741,00 kr Normalpris 2.598,00 kr
VelloFlex
Få alle svarene på de ofte stillede spørgsmål om brug af vores magnetprodukter

Bestil & betal online inden kl. 14 på hverdage og vi sender samme dag

Brug for rådgivning? Ring til vores kundeservice på 75 21 11 10

Udvidet garanti på magnetmadrasser og magnetpuder

30 års garanti på alle magneter

VelloFlex® Active Silver topmadras indeholder 11 magnetbaner, som hver består af 9 koncentriske, cirkulære magneter med hver 5 polskift - i alt 495 magnetfelter. Derudover er 2 magnetbanerne understøttet af 8 kraftigfulde Neodym (NdFeB) magneter for en dybere penetrering af det menneskelige væv. Denne patenterede teknologi kaldes for Delta magneter, som ud over de bestående cirkulære magnetfelter med 5 polskift, er sammensat med Neodym magneter. De 2 Delta magneter er strategisk placeret ved hhv. skulder og lænden for en højere og mere dybdegående magnet terapeutisk behandling i disse områder.  

 

VelloFlex® Active silver er ca. 4 cm. tyk, med Active Silver betræk på oversiden og en lækker bomuldssatin på undersiden, kantet med en hvid bomuldskant. Om du sover på over- eller undersiden har ingen betydning for den magnetterapeutiske behandling. VelloFlex Active Silver kan tilmed maskinvaskes på maks 30-40 grader og skal herefter ligges/hænges til tørre. Må ikke kommes i tørretumbler. 

VelloFlex Active Silver lagerføres i forskellige standardmål, men alle andre mål og udformninger kan produceres efter eget ønske på forespørgsel.

Vello Scandinavia A/S yder 30 års garanti på de org. magneter og 3 års garanti på eventuelle fabriksfejl.

 

VIGTIGT

Magnetterapi har IKKE til hensigt at substituere behandlinger ordineret af egen læge, samt magnetterapi ikke kan kurere sygdomme og/eller lidelser. Magnet-produkter bør ikke benyttes under graviditet, eller hvis du har et elektronisk implantat, såsom en pacemaker. Opsøg egen læge, såfremt du har spørgsmål, og fortsæt altid med almindelig lægelig pleje.