VelloFlex Active Silver magnetmadras - 140x200 cm

VelloFlex® Active Silver Magnetmadras er en højkvalitets magnetmadras med 505 til 1285 magnetfelter afhængig af magnetmadrassens størrelse. Udført i det antiallergiske Active Silver betræk der eliminerer husstøvmider og bakterier. 

Sanitized® Active silver består af sanitets behandlede sølvtråde, der tager husstøvmider og giver ekstra beskyttelse mod formering af bakterier, svampe, mm., og sikrer man altid har en hygiejnisk seng (se illustration). 

VelloFlex Active Silver er indsyet med 500 magnetfelter, org. VelloFlex® magneter, til smertelindring og er CE registreret som medical device.

På lager
SKU
182
Specialpris 2.880,00 kr Normalpris 4.298,00 kr
VelloFlex
Få alle svarene på de ofte stillede spørgsmål om brug af vores magnetprodukter

Bestil & betal online inden kl. 14 på hverdage og vi sender samme dag

Brug for rådgivning? Ring til vores kundeservice på 75 21 11 10

Udvidet garanti på magnetmadrasser og magnetpuder

30 års garanti på alle magneter

VelloFlex Active Silver er en højkvalitets madras, som er 7cm tyk, udført i ortopædisk komfortskum samt det kliniske Sanitized® - Active Silver betræk indeholdende sanitets behandlede sølvtråde. Skummet er fast, støttende og perforeret i små kvadrater der tilpasser sig kroppens konturer og bruges bl.a på hospitaler mod liggesår. De små kvadrater følger kroppens bevægelser og tillader god åndbarhed under søvnen. Under kvadraterne er der indsyet 725 magnetfelter, org. BIOflex® magneter, til smertelindring. Betrækket er udført i det anerkendte Sanitized® Active Silver, som indeholder overfladebehandlede sølvtråde, der sikrer ekstra beskyttelse med formering af bakterier, svampe, husstøvsmider samt minimere evt. lugtgener. Betrækket er forsynet med kraftig lynlås for nærmere håndtering ved vask. BioFlex magneterne er klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1, jævnfør EU direktiv 93/42/EEC, og patenteret - EU patent nr. 0793518