Magnetmadrasser

Vis som Tabel Liste

2 varer

pr. side
Sorter faldende
  1. VelloFlex ROYAL magnetmadras & COMFORT magnetpude

    Fra 1.942,00 kr Normalpris 2.898,00 kr

    Til 3.952,00 kr Normalpris 5.898,00 kr

  2. VelloFlex ROYAL magnetmadras
    Fra 1.942,00 kr
Vis som Tabel Liste

2 varer

pr. side
Sorter faldende
Eva fik en bedre søvn med en magnetmadras

67 år og masser af energi - Eva fik en bedre søvn med en magnetmadras


E
va er stort set smertefri idag og sover bedre om natten!

Det er ikke til at se, at Eva snart vil passere de 70. Eva formår da også at betage sine lyttere, når hun med liv og inspiration i stemmen beretter om sine mange daglige gøremål, samt historien om hvordan rygsmerterne tidligere forringede hendes livskvalitet.

”Efter flere år med tiltagende ubehag i ryggen, besluttede jeg mig for at prøve en VelloFlex magnetmadras. Allerede efter en uge havde jeg en helt anden komfortabel og rolig søvn. Når jeg vågnede om morgenen var generne meget min- dre, og jeg kunne uden besvær stå op og komme i gang med dagen”, fortæller Eva.

SOVER SIG TIL ET GODT HELBRED

Eva er glad for den forøgede livskvalitet og energi, som hun har opnået gennem daglig brug af sin VelloFlex magnetmadras.
”Jeg har brugt magnetmadrassen i 7 måneder og kan konstatere, at jeg føler mig meget bedre tilpas. I dag sover jeg trofast på min magnetmadras hver nat og har langt færre muskelspændinger”, fortæller Eva.

Udvidet garanti på magnetmadrasser og magnetpuder

3 ÅRS PRODUKTGARANTI

Vores produkter er omhyggeligt fremstillet med høje krav til materialevalg og kvalitet. Hvis du stadig får problemer med dit Velloflex® produkt, er du velkommen til at komme i kontakt med os. Du har altid tre års garanti på materialer og udførelse.

Udvidet garanti på magnetmadrasser og magnetpuder

30 ÅRS EFFEKTGARANTI PÅ MAGNETERNE

Fordi vi er sikre på vores BIOflex® magneter, giver vi fuld 30 års garanti på effekten i magneten. Så behøver du ikke at være bekymret for, at dine Velloflex® magneter vil aftage i funktion med alderen.