VelloFlex ankelbandage med magneter

VelloFlex ankelbandage er en lækker kvalitetsbandage med infrarød varme- og magnetterapi. VelloFlex ankelbandagen er gavnlig for dem, der døjer med uro og krampe i benene, ankelproblemer, ømme og stive led mm.

De indsyede BIOflex magneter er strategisk korrekt placeret på bandagen, samt magneterne kan tages ud ved vask eller efter behov. VelloFlex ankelbandagen er indvendig produceret med en mange bløde dot-stoppere, der sikrer at bandagen ikke vrides rundt eller glid ned ved brug. Ankelbandagen kan sagtens bæres under et par normale bukser og i sko ved daglig brug.

Fås i størrelse S/M eller L/XL.

STØRRELSESGUIDE:

Ankel

Under foden

Rundt om anklen

S/M

16 – 20,8 cm

20 – 20 cm

L/XL

20 – 26 cm

24 – 31,2 cm

På lager
SKU
velloflex-bandage-ankel
Fra 209,00 kr Normalpris 299,00 kr
VelloFlex
Få alle svarene på de ofte stillede spørgsmål om brug af vores magnetprodukter

Bestil & betal online inden kl. 14 på hverdage og vi sender samme dag

Brug for rådgivning? Ring til vores kundeservice på 75 21 11 10

Udvidet garanti på magnetmadrasser og magnetpuder

30 års garanti på alle magneter

Den indsyede BIOflex magnet strategisk korrekt placeret på bandagen, samt magneten kan tages ud ved vask eller efter behov. VelloFlex ankelbandage er indvendig produceret med bløde dot-stoppere, der sikrer at bandagen ikke glider af. Fås i størrelse S/M eller L/XL.

BioFlex magneterne er klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1, jævnfør EU direktiv 93/42/EEC.

VIGTIGT Magnetterapi har IKKE til hensigt at substituere behandlinger ordineret af egen læge, samt magnetterapi ikke kan kurere sygdomme og/eller lidelser. Magnet-produkter bør ikke benyttes under graviditet, eller hvis du har et elektronisk implantat, såsom en pacemaker. Opsøg egen læge, såfremt du har spørgsmål, og fortsæt altid med almindelig lægelig pleje.