Ofte stillede spørgsmål om magnetterapi

Jeg har metalimplantater implanteret i min krop. Kan jeg bruge Velloflex® magneter?


Der er ingen kendte risici forbundet med magnetterapi og implantater. Desuden er de fleste metaller, der anvendes i implantater, ikke magnetiske. Selvom det er sikkert at bruge magneter med denne betingelse, kan magneterne reagere forskelligt med forskellige legeringer. Hvis du oplever ubehag ved hjælp af magneterne, anbefaler vi at du holder op med at bruge magnetterapiproduktet.

Er der nogen bivirkninger?

Bivirkninger er generelt minimal og ofte mere almindelige hos kvinder end mænd. I starten kan nogle kunder mærke en svag svimmelhed, ubehag eller træthed og opleve et eller flere af disse symptomer, indtil der er etableret en tilpasning af magnetfeltet. Hvis der opstår ubehag, skal du muligvis lade din krop gradvist vænne sig til magneterne ved først at bruge det magnetiske produkt i korte perioder.

Er det sikkert at rejse med magnetiske produkter?

Ved sikkerhedskontrollen i lufthavnen går du gennem en metaldetektor, og din håndbagage går gennem en røntgen. Røntgenstrålen bruger en elektromagnetisk energi, der er så svag, at den ikke kan påvirke eller påvirke hverken ejendele eller rejsende eller magnetiske produkter, som du kan rejse med. Den anvendte stråling er svagere end det, vi udsættes for i vores naturlige miljø. Magneter interfererer ikke med alarmer, detektorer eller navigation ombord på flyet.

Kan jeg erstatte mine læger ordineret medicin med magnetisk terapi?

Magnetterapi er en alternativ medicinsk behandling og bør ikke erstatte traditionel medicinsk behandling eller medicinske recepter. Hvis du viser tegn på sygdom og skade, skal du altid kontakte din læge.

Kan jeg bruge et elektrisk tæppe sammen med min Velloflex® magnetmadras?

Ja, du kan bruge et elektrisk tæppe sammen med din magnetiske madras topper.Madrassens topper kan modstå temperaturer op til 80 grader.

Kan jeg tørre tørre Velloflex® magnetiske produkter?

Tør aldrig Velloflex® magnetiske produkter i tørretumbler. Velloflex® magneter kan ikke modstå varme tørretumbler give ud. Magneterne vil tørre og knække i varmen. Hængetørring anbefales.

Hvor lang tid skal jeg bruge magnetterapiproduktet?

Du kan bruge magnetterapiproduktet så længe du vil og føler dig godt tilpas.

Kan jeg bruge en madrasbeskytter over min Velloflex® magnetmadras?

Ja, madrasbeskytter er fint at bruge over din Velloflex® magnetmadras topper. Vi anbefaler dog ikke, at du bruger tykke topmadrasser oven på din magnetiske madras, da afstanden mellem magneterne og din krop vil være for stor.

Hvor lang tid tager det, før jeg kan mærke virkningerne fra Velloflex® magnetiske produkter?

Vi er alle forskellige og individuelle. Nogle mennesker føler forskellen efter blot nogle få timer, og andre vil mærke effekten efter flere uger. Ifølge en stor japansk undersøgelse følte 80% af 431 deltagere effekten af magnetisk terapi inden for få dage.

Jeg er gravid, kan magneterne påvirke mit ufødte barn?

Vi anbefaler ikke at bruge magnetisk terapi, mens du er gravid, fordi der ikke er nogen videnskabelig undersøgelse tilgængelig om brugen af magnetterapi under graviditeten.

Kan BIOflex® magneter miste deres styrke?

BIOflex® magneter er designet til lang og hyppig brug. BIOflex® magneterne vil ikke miste deres styrke, hvis de anvendes korrekt. BIOflex® magneter bør ikke udsættes for stærk elektrisk stråling (stråling stærkere end normalt inden for hjemmet) eller høje temperaturer over 80 grader. Velloflex® har 30 års strømgaranti på magneterne.

Hvad laves BIOflex® magneter af?

BIOflex® magneter er lavet af en kombination af ferrit under en matrix af polyethylen.

Hvad er Gauss?

Styrken af et magnetfelt måles i Gauss eller Tesla. 1 Tesla svarer til 10.000 Gauss.Terapimagneter måles ofte i Gauss. Magnetiske terapi produkter bruger en styrke mellem et par hundrede til flere tusind Gauss. Til sammenligning er jordens naturlige magnetfelt ca. 0,5-1 Gauss, og en fælles kølemagnet bruger ca. 10 Gauss.Ved medicinsk magnetisk resonansbilleddannelse (MR) er det statiske felt sædvanligvis ca. 1,5 Tesla eller 15 000 Gauss.