Bestil brochure
 
DIN KURV:
Kurven er tom
GÅ TIL KASSEN
 

Om os

Riis-Gruppen blev grundlagt i 1976 og består i dag af 3 virksomheder. Hovedvirksomhedens P. Riis Holding ejer 100% af bestanden, og er en familie drevet virksomhed. Derudover er Riis-Gruppen medaktionær i den nordiske virksomhed Medica Clinical Nord AB. Se evt. http://www.medicanord.com/.

Vores vision er, at levere førsteklasses produkter, der fremstilles og håndteres i Skandinavien, til konkurrencedygtige priser på det globale marked.

Vello Scandinavia A/S har den største andel af virksomhedens aktiviteter. Vello Scandinavia A/S importerer, producerer og markedsfører medicinsk udstyr, naturmedicin samt special-designede sengevarer. Vello Scandinavia A/S er specielt konkurrencedygtige og kompetente inden for disse produktkategorier. Desuden er konstant R&D, innovation og godt drevet logistik blot nogle af de få principper, som gør Vello Scandinavia A/S førende indenfor vores handelsområde.

Vello Scandinavia A/S har ligeledes et stort eksportmarked og de vigtigste eksportmarkeder er de skandinaviske lande, mens markedet uden for Europa er af stor interesse for Vello Scandinavia, og virksomheden har i dag eksportkunder der strækker sig helt fra Island, til Dubai og Australien.

Den hyppige kontakt med såvel kunder som leverandører, er af afgørende betydning for Vello Scandinavia A/S. Dette har ført til flere vigtige forretningsforbindelser rundt om i verden samt udviklet tætte personlige relationer til vores partnere.

Gennem flere år har Vello Scandinavia A/S modtaget den anerkendte Triple A rating for høj kredit rating i soliditets rating modellen. Derudover blev virksomheden i 2015 kåret som Børsen gazelle virksomhed for at være blandt de hurtigst voksende virksomheder i Danmark.

Vello Scandinavia's mest solgte mærker inden for vores eksport virksomhed er vores egne varemærker og i mange tilfælde kan produkterne leveres i private label.


Hovedkontor for Riis-Gruppen og dets selskaber

Vello Scandinavia A/S - Ortenvej 60 - 6800 Varde - Tlf. +45 75 21 11 10 - vello@vello.dk
 

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere