Bestil brochure
 
DIN KURV:
Kurven er tom
GÅ TIL KASSEN
 

Hvad er magnetterapi

Magnetterapi til smertelindring.

BioFlex revolutionerende og patenterede teknologi sikrer den dybeste gennemtrængning i det berørte område. Den cirkulære opbygning af magneterne gør, at uanset i hvilken vinkel en blodåre løber, vil man få en optimal påvirkning og smertelindring.

Magnetterapi behandlinger er fuldstændig smertefrie og giver ingen bivirkninger eller anden form for ubehag - tværtimod føler de fleste patienter en behagelig varme i det behandlede område, hvilket skyldes den forbedrede blodcirkulation, behandlingen giver. Metoden kan kombineres med andre terapiformer og medicinsk behandling. Patienter med pacemaker frarådes dog brug af magnetterapeutisk behandling.

Når blodcirkulationen styrkes i kroppen, vil der opstå en varm og afslappende smertelindring i led og muskler. Det helt unikke ved cirkulær magnetisering er, at alle blodårer i det område, BioFlex® magnetterapi dækker, vil være påvirket af både en nord- (N) og en sydpol (S) op til flere gange pr. magnet.

De blodårer, som ved skiftevis afslapning og sammentrækning i deres muskulatur cirkulerer blodet rundt i kroppen, kaldes arterier. Jo oftere en arterie kommer i berøring med både en nord- og en sydpol, desto bedre vil man kunne styrke blodcirkulationen, idet nordpolen kan styrke sammentrækning, og sydpolen kan stimulere afslapning af muskulaturen i arterierne.

Efterhånden som den cirkulære magnetterapi styrker blodcirkulationen, dannes en varme og en øget tilførsel af ilt og næringsstoffer samt en øget udskillelse af affaldsstoffer. Disse tilstande danner grundlag for den smertelindrende effekt, som BioFlex® magnetterapi giver.

BioFlex magneterne er klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1, jævnfør EU direktiv 93/42/EEC, og patenteret - EU patent nr. 0793518.

For at se vores brochure KLIK her

Hvad er magnetterapi?

Magnetterapi har været anvendt som terapiform i mange år, men alligevel accepteres denne terapiform ikke rigtig af danske læger.

I en række lande som f.eks Tyskland bliver terapiformen mødt med mindre skepsis i lægeverdenen, hvor magnetterapi anvendes i vid udstrækning inden for den konventionelle behandlerverden.

Hvordan virker magnetterapi?

Magnetterapien genopretter den naturlige proces i cellestofskiftet, så blodgennemstrømningen og iltoptagelsen forøges.

Mennesket består af mere end 70 milliarder celler. Hver celle er et lille kraftværk, der skal forsynes med næringsstoffer og ilt og samtidig løbende skal af med affaldsstoffer. Disse processer kaldes cellestofskiftet.

En del af den styrende mekanisme i processerne sker gennem kroppens egne elektromagnetiske kraftfelter. Er denne virksomhed nedsat, påvirker det processen, og man får et reduceret stofskifte.

Hvad kan man behandle med magnetterapi?

Idet magnetterapi har sin virkning på blodgennemstrømning og cellestofskiftet, kan det bruges mod en helt række smerter:

 
 • Muskelkramper
 • Sportsskader
 • Søvnproblemer
 • Spændinger
 • Skuldersmerter
 • Knæskader
 • Kolde og ømme fødder
 • Kramper i benene
 • Rygproblemer
 • Spændingshovedpine
 • Smerter i håndleddet
 • Nakkesmerter
 • Kolde og ømme fødder


Mærker man noget ved magnetterapibehandling?

Mennesker er forskellige, hvilket betyder, at selve virkningen er meget individuel fra person til person. Nogle kan mærke en behagelig kriblen og/eller varme allerede efter ganske få timers anvendelse – andre får måske først fornemmelsen efter en dag eller to eller en uge. Smertelindring generelt kan godt tage lang tid.


VIGTIGT

Magnetterapi har IKKE til hensigt at substituere behandlinger ordineret af egen læge, samt magnetterapi ikke kan kurere sygdomme og/eller lidelser. Magnet-produkter bør ikke benyttes under graviditet, eller hvis du har et elektronisk implantat, såsom en pacemaker. Opsøg egen læge, såfremt du har spørgsmål, og fortsæt altid med almindelig lægelig pleje.

Vello Scandinavia A/S - Ortenvej 60 - 6800 Varde - Tlf. +45 75 21 11 10 - vello@vello.dk
 

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere